IDI Symposium 2013 NTNU home IDI Symposium

Viktige datoer

  • Foredragsinnmelding: 1. september
  • Påmeldingsfrist: 09. oktober
  • IDI Symposium: 11. oktober

Alumni

NTNU ønsker å holde kontakten med tidligere studenter og ansatte.

Meld deg inn som alumni ved NTNU og registrer deg i subalumnien til datateknikk og informasjonsvitenskap.

Tidligere symposium

Kontakt oss

Spørsmål og kommentarer kan sendes til symp@idi.ntnu.no.

Velkommen til IDI / ITEM Symposium 2013

IDI / ITEM Symposium 2013 vil bli arrangert fredag 11. oktober 2013 i auditorium EL6 i Elektrobygget ved NTNU (Gløshaugen) i Trondheim. Symposiet er instituttenes primære møteplass med og for tidligere studenter og ansatte.

Symposiet er en anledning til å reflektere over studietiden, bli oppdatert på instituttets virksomhet, trekke lærdommer fra egen og andres arbeidserfaring, fornye nettverk fra studietiden og ikke minst fabulere om framtiden.

Arrangementet er en unik arena for å treffe venner fra studietiden. Det er felles arrangement fra 09:45 - 16:00. Etter kl. 16:00 er det åpent for egne arrangementer.

Det er anledning til å delta på UKA 13, der studentkullene med 25-årsjubileum (1987 og 1988) har G-helg. For de som skal på UKA begynner revyen kl 17:00, etterfulgt av UKA-middag.

Alle tidligere studenter fra Institutt for datateknikk og informasjonsvitenskap (IDI), Institutt for telematikk (ITEM), Institutt for data- og telematikk (IDT), Institutt for informatikk (IFI Lade) og Institutt for databehandling (IDB), samt tidligere og nåværende ansatte fra samme institutter, er invitert til å delta på symposiet.

Bilder fra IDI / ITEM Symposiet 2013

Bilder fra symposiet

Flere bilder fra 2013 symposiet (Flickr)